Vezesd hatékonyabban az ÚJ Thomas PPA riporttal távmunkában dolgozó kollégáidat

Olvasási idő 2 perc

Globális értelemben a távoli munkavégzés gyakorlata az elmúlt évtizedben gyorsan, az elmúlt hónapokban pedig soha nem látott tempóban növekedett.

Míg egyesek kivirágoznak a távmunka adta lehetőségektől, azonban azok számára jelentős kihívást jelent, akik inkább töltenék munkaidejüket az irodában kollégáik között, csapatban, interakcióval.

Az emberek kommunikációs stílusának megértése segítheti az elkötelezettség és a motiváció fenntartását, valamint a munkahelyi stressz elkerülését. A Thomas személyelemzésének (Personal Profile Alanlysis- PPA) új, a távmunkában dolgozók vezetéséről szóló riportjával segíthetünk abban, hogy pontosan értsd kollégáidat és legtöbbet hozd ki a munkavállalókból.

Mit tartalmaz az új riport?

A Managing Remote Workers azaz a távmunkában dolgozó munkavállalók vezetése riport egy új, Thomas PPA alapú riport, amely azonosítja az adott személy esetleges kihívásait a távmunka során, és mankót nyújt a vezetőnek, hogy hogyan segítheti őket ebben a helyzetben.

Milyen előnyei vannak a Managing Remote Workers riportnak?

A riport betekintést nyújt abba, hogy a csapatok hogyan viselkednek távoli munkavégzés során, hogyan változtathatják meg a kommunikációjukat, és javaslatokat nyújt az elkötelezettség és a motiváció növeléséhez.

  • Ismerd meg az emberek kommunikációs stílusát – hajlamos-e valaki a beszédet minimálisra csökkenteni, vagy inkább a tényekre és a részletekre összpontosítani, gyorsan beszélni és történeteket mesélni, vagy az emberekre és a kapcsolatokra összpontosítani?
  • Fedezd fel, hogyan lehet motiválni az embereket – riportunk megmutatja, ha valakinek strukturált munkakörnyezetre van szüksége, ha a csapat megbecsülése mozgatja, esetleg az eredmények elérése hajtja. Legyél tisztában azzal, hogy hogyan közelítsd meg a különböző emberek különböző motivációit.
  • Tanuld meg, hogyan kell vezetni ezeket az egyéneket – milyen vezetési stílusra reagálnak a legjobban? Inkább a rendszeres egyeztetést részesítik előnyben, vagy inkább a saját eszközeikre támaszkodva szeretnek dolgozni?
  • Könnyű használat – egy letisztult riport, amely könnyen érthető és egyértelmű cselekvési pontokat kínál mind a vezetők, mind az egyének számára.

Hogyan érheted el a riportot?

Kiképzett Thomas Szakértőként a rendszeredbe belépve egyszerűen töltsd le a PPA riportok listájából.

Amennyiben nem rendelkezel Thomas fiókkal, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy csapatunk valamely tagja felkészíthessen Téged a pszichometriai elemzések felhasználásával kapcsolatban, és hogy segítsen meghozni a megfelelő döntést a csapatok jobb irányítása, motiválása és fejlesztése kapcsán, függetlenül attól, hogy távmunkáról vagy irodai munkavégzésről van szó.