Thomas Teams Csapatelemzés

Ipszatív pszichometrikus elemzés

Viselkedés és kompetencia elemzés

Elkészítés ideje:
15 perc

A csapatok létfontosságúak a magas üzleti teljesítmény elérésében, de az esetek többségében a csapatok a lehetőségekhez képest lényegesen alulteljesítenek, ami magas költségekkel járhat. A Thomas Teams segítségével csapata maximális képességeivel, motivációval és lojalitással dolgozhat.

Felhasználási területek

A Teams a PPA elemzéssel együtt használva segít a csapatoknak abban, hogy megértsék személyes és együttes erősségeiket, korlátaikat és szervezetben betöltött értéküket.

Hatékonyabb irányítás révén növelheti a csapat teljesítményét.

A Thomas Teams segít meghatározni az ideális csapatkultúrát, csapatszerepeket és vezetői stílust, amelyre a csapatnak szüksége van a célok eléréséhez.

Ahhoz, hogy vállalatát a következő szintre emelje, erős csapatra van szüksége, amely közös célok eléréséért dolgozik. A Thomas Teams segíti Önt csapata inspirálásában, a képzési igények kitűzésében, és meghatározza a készségek hiányát.

Tudományos Háttér

A riport átfogó információt nyújt Önnek, amely olyan kérdésekre ad választ, mint:
Milyen szerepet játszanak az egyes személyek a csapatban?
Hol vannak a csapatban a lehetséges korlátok?
Hogyan tudja kezelni ezeket a korlátokat?
Mik a csapattagok kiaknázatlan erősségei?
Hol fordulhat elő konfliktus?
Van-e készségbeli hiányosság, és van-e szükség képzésre?
Milyen vezetési stílus motiválja és ösztönzi a csapatot a legjobban a magas teljesítmény elérésére?

A Thomas Teams PPA alapú elemzés. A csapattagok profiljának elemzésével átfogóan foglalja össze a csapat erősségeit és korlátait. További információért olvassa el a PPA tudományos hátterét itt.

Ha szeretne többet megtudni a Thomas csapatelemzéséről, vagy bizonytalan melyik elemzés segítené Önt legjobban a munkája során, keressen minket bizalommal.