Thomas Engage
munkavállalói elkötelezettségmérés

Elkötelezettség mérés

Elemzés típusa: Kérdőív

Kitöltésének ideje: 5 perc

A szervezet elkötelezettségének megértése lehetővé teszi, hogy erőfeszítéseit a megfelelő helyre összpontosítsa. Az elkötelezettség fokozása közvetlenül növeli a szervezet hatékonysági szintjét.

Növelje a produktivitást

A munkahelyi elkötelezettségi tendenciák megértése lehetővé teszi, hogy erőfeszítéseit a megfelelő helyekre összpontosíta.

Vezetői stílus

A Thomas munkavállalói elkötelezettség felmérés feltárja a szervezetben uralkodó vezetési stílust: részvételi, autokratikus, laissez-faire vagy informális.

Tegyen a jólétért

Ismerje meg a csapatok és csoportok elsődleges motiváló tényezőit a szervezeten belül, és használja fel a felismeréseket célzott jóléti programok kialakításához.

Ez a gyakorlati megoldásokhoz vezető megközelítés előhívja azokat a merész gondolatokat és beszélgetéseket, amelyek a hosszú távú és fenntartható elkötelezettséghez szükségesek. Ezáltal olyan potenciális előnyöket nyújt, mint a magasabb szintű termelékenység, elkötelezett munkaerő, jobb munkahelyi közérzet és megnövekedett bevétel.

A problémák azonosítása és az azokra adott válaszok segíthetnek olyan szervezeti kihívásokban, mint:

A munkavállalói elkötelezettségi felmérés fő célja annak megértése, hogy mi mozgatja az elkötelezettséget a szervezetben, és melyek azok a dolgok, amelyek potenciálisan meggátolhatják azt. A munkavállalói elégedettség és elkötelezettség megértése betekintést nyújt a működő és a nem működő folyamatokba.

A jó munkavállalói elkötelezettség felmérések segítenek feltárni a szervezet működésének erősségeit és gyengeségeit, és olyan visszajelzést nyújtanak, amely hosszú távon segít a munkavállalók elkötelezettségének javításában és fenntartásában.

Hogyan segít az Engage?

Toborzás
Az Engage segítségével feltárhatjuk azokat területeket a szervezeten belül, ahol változásra lehet szükség, ezáltal információt nyújt a toborzás tervezéséhez.
Megtartás
Azonosíthatjuk az erősségeket és gyengeségeket, ezáltal meghatározhatjuk a változások és fejlesztések irányát a morál javítása és az elvándorlás csökkentése érdekében.
Fejlesztés
Felismerhetjük azokat a területeket, ahol az elkötelezettség javításához támogatásra van szükség.
Vezetés
Az Engage segítségével észrevehetjük azokat a területeket, amelyek hozzájárulnak az alacsony elkötelezettségi szinthez, így a vezetőség a megfelelő területre fókuszálhat a hatékonyság és termelékenység érdekében.

Az Engage egy olyan eszköz, amely strukturált megközelítést nyújt a munkahelyi elkötelezettség méréséhez. A teljesítmény és a szervezeti elkötelezettség szoros kapcsolatban állnak, ezért a maximális elkötelezettség kialakítására igen nagy hangsúlyt kell fektetnünk.

Mit kap a kezébe?

A Thomas Engage felmérés a szervezet elkötelezettségéről egy 3 dimenziós térképet generál.
Ez könnyen kezelhető és gyors eredményeket kínál. A legfontosabb, hogy felbecsülhetetlen értékű információkat tartalmaz, amelyek lehetőséget kínálnak a menedzsmentnek a hatékony és tartós változásra. Az Engage hét fő faktort mér 3 dimenzióban, amely hatással van a munkahelyi elkötelezettségre:

  • Hang
  • Közösség
  • Kihívás
  • Szabadság
  • Tiszta elvárások
  • Elismerés
  • Fejlődés

Ha szeretne többet megtudni a Thomas Munkahelyi Elkötelezettség felméréséről, vagy bizonytalan melyik elemzés segítené Önt legjobban a munkája során, keressen minket bizalommal.