Thomas elemzések

PPA - Személy és kompetencia elemzés

A PPA 8 perc alatt megmutatja hogyan viselkednek az emberek munka közben, nyomás alatt, és ez hogyan viszonyul preferált viselkedésükhöz.

Job - Munkakör elemzés

Ha meghatározza a feladatkörökkel kapcsolatos ideális elvárást, a jelölteket a számukra legmegfelelőbb feladatra tudja kiválasztani.

Thomas 360 Bespoke

A 360 fokos visszajelzés a résztvevők számára a teljesítmény mélyebb megértését eredményezi, tekintve, hogy a válaszadók a személy kompetenciáiról 360 fokos perspektívát nyújtanak, ezáltal csökkentve a torz önértékeléseket.

Teams - Csapat elemzés

A csapatok létfontosságúak a magas üzleti teljesítmény elérésében, de az esetek többségében a csapatok a lehetőségekhez képest lényegesen alulteljesítenek, ami elég sokba kerül. A Thomas Teams segítségével csapata maximális képességeivel, motivációval és lojalitással dolgozhat.

Thomas Engage - Elkötelezettség mérés

A Thomas Engage riport felbecsülhetetlen értékű információkat tartalmaz, amelyek lehetőséget kínálnak a menedzsmentnek a hatékony és tartós változásra.

TEIQue - Érzelmi intelligencia elemzés

Az érzelmi intelligencia (EQ) megmutatja, hogy mennyire értjük és hogyan kezeljük saját és mások érzelmeit, valamint, hogy ez milyen hatással van kapcsolatainkra. Ezen készségek fejlesztése kritikus fontosságú a munkahelyen, hiszen a magas érzelmi intelligenciához kapcsolódik a kimagasló teljesítmény is.