Szervezet és vezetésfejlesztés

szervezeti eredményesség növelése érdekében olyan hosszú távú, szervezeti átalakítási, tanulási folyamatokat indítunk el, amelyeknek hatására szinte azonnal javul a hatékonyság. Munkánk során szervezeti, csoport, és egyéni szinten is javítjuk a teljesítményt, fejlesztjük a körülményekre adott reakció minőségét, kiaknázzuk a szervezetben lévő humán tőke potenciálját.

Valamennyi tanácsadónk és trénerünk sokéves vállalati és vezetői tapasztalattal rendelkezik. Szakembereink rávilágítanak a változási folyamatokra és a változás összetevőire.

Értékünk a magas színvonalú szakmai tudás mellett, hogy strukturáltak és könnyen érthetőek vagyunk. Mindig a gyakorlatba azonnal beépíthető és használható tudást tanítunk, és olyan eszközöket adunk ügyfeleink kezébe, amivel még sikeresebbek lehetnek.

A vezetőnek oly módon kell hatnia mások viselkedésére, hogy közben saját magát, illetve kommunikációját tudatosan használja fel. Ez az egyik legfontosabb vezetői eszköze.

Éppen ezért fontos tudnunk, hogy humán kompetencia (DISC) alapon miképpen ismerhetjük meg saját viselkedésünk másokra gyakorolt hatásait.

Hogyan kezeljük a megterhelő kommunikációs helyzeteket és a ki milyen értéket jelent a szervezet számára?

Célunk az elméleti felkészültség és konkrét gyakorlati vezetői tudás készségszintű elsajátítása és a gyakorlatba azonnal átültethető alkalmazása.

Fejlesztési és képzési területeink: