Az érzelmeid uralnak téged, vagy képes vagy tudatosan használni őket?

Mennyi emberi kapcsolatod vagy üzleti lehetőséged bánja, hogy félreismerted a saját, vagy a másik fél érzelmeit?

Használd tudatosan az EQ-dat!

Érzelmi intelligencia műhelymunka!

Ki ne szeretne boldog és sikeres lenni?

Ha őszinte vagyok egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány boldog és sikeres embert ismerek.

Miért?

Mert lássuk be nem is olyan könnyű ezt megvalósítani.
Ha megismered, hogy hogyan működik az érzelmi intelligenciád, akkor egy lépést teszel a kiegyensúlyozottabb és sikeres élet felé.

Tudtad, hogy minden helyzetben, akár egyedül vagy, akár mások vesznek körül az érzelmeid határozzák meg döntéseidet, cselekedeteidet? A reggeli indulásnál otthonról,  közlekedés közben míg beérsz a munkahelyedre, az ott töltött szinte minden pillanat alatt, és még sorolhatnánk az egész napot. 

A különféle szituációkban mutatott  reakcióid és annak hatása befolyásolja
a helyzet pozitív vagy éppen negatív kimenetelét.

Ismerd meg hogyan működik az érzelmi intelligenciád, hogy ezt az állandóan változó, akár válságokkal teli világot ne csak túléld, de a lehető legtöbbet hozd ki belőle!

A Thomas International TEIQue kérdőívére alapozott  Érzelmi intelligencia műhelymunka során a jóllét, az önkontroll, az emocionalitás, a szociális érzékenység, valamint az alkalmazkodóképesség és önmotiváció témákkal (ezek 15 jellemzőjével) fogunk foglalkozni. A tudományos háttérről itt olvashatsz bővebben.

A workshop során kitöltheted a Thomas TEIQue kérdőívet, amelynek eredményét megkapod (az érzelmi intelligencia mind a 15 jellemzőjének alapos elemzésével), így elmélyülhetsz abban, hogy ezeknek milyen hatásuk van önmagadra és másokra.

Dolgozz az érzelmi inteligenciáddal, hogy

Ez a téma biztos, hogy tartogat felfedezni valót, akár meglepetést is a számodra.

Fedezd fel, hogy Te hogyan érzékeled,
érted és kezeled a saját és mások érzelmeit.
Gyere el és dolgozzunk ezen együtt
az Érzelmi Intelligencia workshopon!

Hol és mikor?

Az egy napos műhelymunkát Budapesten tartjuk, személyes részvétellel.
Kiscsoportokban dolgozunk, hogy jobban el tudjunk mélyedni, ezért több időpontot is meghirdetünk: (a jelentkezési lapon válassz, hogy melyikre jönnél)

Időtartam: 9:30 -17:00 óráig.
Helyszín: Budapest – pontos helyszín hamarosan

A műhelymunkát  Babos Éva, a Thomas International magyarországi képviselőjének a Contact Points Kft-nek az ügyvezetője, a Thomas eszközeinek szakértője tartja. Felsővezetői tapasztalatait HR igazgatóként szerezte az IKEAnál és a Synergonnál. Közel 20 éve pedig vezetőket segít cégük hatékonyabb működtetésében – humán nézőpontból megközelítve  – szervezetfejlesztési workshopokkal, gyakorlatias vezetésfejlesztési tréningekkel. Nyolc éve trénerként tanít a Metropolitan egyetemen személyes hatékonyságot, mybrand építést, együttműködést és kommunikációt.

Ha további információra van szükséged, érdeklődj a workshopról az alábbi email címen: 
Babos Éva
a program trénere
e mail : ebabos@contactp.hu

pictures: <a href=”https://www.freepik.com/free-photo/angry-bearded-man-business-clothes-screaming-smartphone_6871404.htm#query=angry&position=33&from_view=keyword”>Image by drobotdean</a> on Freepik
<a href=”https://www.freepik.com/free-photo/laptop-office-people-work-angry_1145807.htm#query=angry&position=41&from_view=keyword”>Image by jcomp</a> on Freepik