Akkreditált felnőttképzések

Kompetencia alapú kommunikáció, motiválás, fejlesztés, nehéz helyzetek kezelése

A program célja, hogy a hatékony kommunikáció és probléma megoldási készség fejlesztése érdekében a résztvevők ismerjenek meg olyan érdekérvényesítő befolyásolási eszközöket, amelyekkel hatékonyan képviselik érdekeiket, amelynek segítségével önmaguk és más személyek értékelése objektívvá válik, ezzel is biztosítva a pozitív kapcsolati szint fennmaradását a munkaerőpiacra jutás lehetőségét, növelését. Egy kiválasztási folyamatban történő sikeres részvételt.

A résztvevők megértik, hogy ne szubjektív, hanem objektív tényezők alapján motiváljanak, fejlesszenek másokat, vagy önmagukat és kezeljenek hatékonyan nehéz helyzeteket, konfliktusokat.

A résztvevő megismeri:

A résztvevő képes lesz:

Akkreditáció azonosítója: E-001433/2016/D001
Képzés időtartama: 30 óra
Képzés típusa: csoportos képzés

Humánkompetencia (tulajdonság) alapú együttműködés

A program célja, hogy komplexen és hatékonyan támogassa a résztvevők alkalmazkodóképességének, kommunikációs és együttműködési készségének erősítését a mai, gyorsan változó világunkban. A cél, hogy a mindennapokban jelentkező, felmerülő problémáikat képesek legyenek a képzés során szerzett ismeretekkel megoldani, és ezeket a tapasztalataikat az élet egyéb területén – legyen ez a család, magánélet vagy éppen egy munkahely – adaptálni tudják.

A résztvevő megismeri:

A résztvevő képes lesz:

Akkreditáció azonosítója: E-001433/2016/D002
Képzés időtartama: 210 óra
Képzés típusa: csoportos képzés