Betekintés az érzelmi intelligencia elemzés világába

Díjmentes ONLINE webinárium

Az érzelmi intelligencia felmérése és fejlesztése kulcsfontosságú lehet egy coaching vagy fejlesztési folyamat során. Ismerkedjen meg az elemzésekben rejlő lehetőségekkel!

Tudta, hogy a magas érzelmi intelligencia szoros kapcsolatban áll a kimagasló teljesítménnyel? Bár sokan nem gondolnak rá, munkahelyi környezetben az EQ szintje meghatározza konfliktusaink kimenetelét, munkahelyi és ügyfélkapcsolatainkat, kommunikációnkat, hatással van az alkalmazkodóképességünkre és motivációnkra. Az EQ fejleszthető!
Töltsön velünk egy délelőttöt, és ismerje meg a Thomas érzelmi intelligencia elemzésének felépítését,  felhasználhatóságát és a fejlesztésben betöltött szerepét.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Időpont: 2021.08.12.

Időtartam: 10:00-11:30

Helyszín: Online (Zoom)

Az érzelmi intelligencia megmutatja, hogy mennyire értjük és hogyan kezeljük saját és mások érzelmeit, valamint, hogy ez milyen hatással van kapcsolatainkra. Ezen készségek fejlesztése kritikus fontosságú a munkahelyen, hiszen a magas érzelmi intelligenciához kapcsolódik a kimagasló teljesítmény is. A Thomas érzelmi intelligencia kérdőíve a TEIQue az EQ-t méri, és választ nyújt a kitöltővel kapcsolatban az olyan kérdésekre, mint: