Hisszük, hogy az emberek fejlesztésére szánt idő, energia, pénz a legmagasabb megtérülésű befektetés, a cég és az egyén számára is.

Rólunk

A Contact Points Kft 2001 óta működik önálló vállalkozásként a szervezet és vezetésfejlesztés területén.
HR tanácsadás, kompetencia alapú szervezet, vezetés- és emberierőforrás fejlesztés áll cégünk fókuszában. Tesszük mindezt, a kompetenciaelemzések piacán világvezető Thomas International DISC alapú magatartás profil elemző, vezetést és humán erőforrás gazdálkodást támogató rendszerének segítségével. Cégünk a Thomas International kizárólagos magyarországi viszonteladója.

Filozófiánk szerint az egyik legfontosabb érték a hatékonyság, a hatékony fejlesztés. Ügyfeleinknek a mindennapokban jól használható, gyakorlati tudást adunk, így a fejlesztés, képzés haszna rögtön meg is látszik. Fontos számunkra, hogy csak olyan megbízásokat teljesítsünk, olyan helyzetekre javasoljunk ügyfeleinknek megoldásokat, adjunk „tanácsokat”, amit vállalatoknál, multinacionális cégeknél eltöltött, több mint 20 éves munkaviszony során már saját magunk is megéltünk, megtapasztaltunk.

Hisszük, hogy az emberek fejlesztésére szánt idő, energia, pénz a legmagasabb megtérülésű befektetés, a cég és az egyén számára is. Ügyfeleink sikere, hatékonysága és a személyes fejlődések is, mind azt igazolják, hogy megéri ez a befektetés!

Szolgáltatásaink

Vezetőség

Babos Éva 

Cégvezető, 
Tréner, Tanácsadó, Szervezetfejlesztő

Közel 11 évet töltött el HR vezetőként az IKEA és Synergon cégeknél. 
2001 óta saját vállalkozásaként vezeti a Contact Points Kft-t. 
Több, mint 16 éve a Thomas DISC rendszernek tanácsadó trénere, oktatója.

Thomas International
A személyelemzések globális élvonalban lévő szolgáltatója.

Szenvedélyünk az elemzés, szaktudásunkat pedig arra használjuk, hogy a munkatársakból a legjobb üzleti hatással bíró teljesítményt hozzuk ki.

Referenciáink a teljesség igénye nélkül:

A Thomas számokban

32 000 ügyfél világszerte

500+ munkatárs világszerte

135 iskola

60 ország

A Thomas csapata 1981 óta segíti ügyfeleit sikereik elérésében.

Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásainkkal vagy elemzéseinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal.