Thomas Díjmentes Betekintő – 2018 november 23.

Itt az utolsó lehetőség az idei évben! Ha az alábbi három kérdésre “IGEN”-nel válaszolsz, akkor ott a helyed az idei utolsó Thomas Betekintőn! 

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap a kompetenciák mérése, mára már a HR kulcsfontosságú tényezőjévé vált. A munka dübörgő világában már nem elég a szaktudásra koncentrálni, kiválóan és hatékonyan dolgozó munkatársakra van szükség. A megfelelő kompetenciákkal rendelkező munkaerő teljesítménye 20-40 százalékkal is meghaladhatja a munkakörükbe, vagy csapatukba nem passzoló munkatársakét.

Úgy gondolod, hogy mellényúltál a kiválasztás során?

Vannak olyan kompetenciák, amelyeket egyszerűen nem lehet az interjú során mérni, az önéletrajzokban lévő valótlanságokat sem mindig tudjuk kiszűrni. Amikor több hónapos alkalmazás után derül ki, hogy rossz lóra tettünk, akkor a humánköltségeink már az egekbe szöktek. Az elemzés tökéletes döntéselőkészítő eszköz! Használd!

Nem találnak célba a fejlesztési programok?

Előfordulhat, hogy egy fénylő csillag lapul a cégnél, de nem használjuk a képességeit. Esetleg szakmailag tökéletes, de bizonyos kompetenciáinak és készségeinek fejlesztésével a munkakör szempontjából még többet hozhatunk ki belőle. Az elemzések segítenek a célzott és egyénre szabott fejlesztési programok kialakításában, ezáltal növelik a motiváció és elkötelezettség szintjét. Növeld a hatékonyságot!

A vezetők átlagosan idejük 60%-át emberi problémák kezelésével töltik. Magadra ismersz?   

Tapasztalataink szerint a vezetők, még mindig nehezen boldogulnak a munkatársak humán oldalával. A nem megfelelő kommunikáció, és a személyre szóló motiválás hiánya előbb utóbb az munkatársak elkötelezettségének vesztésével, majd a vezető és akár a cég elhagyásával jár! Előzzük ezt meg, elemezzünk, értsük meg kollégáinkat, és előzzük meg konfliktusokat! Ne engedd a cégnél lapuló tehetségeket a konkurenciához vándorolni!

Gyere és ismerkedj meg a Thomas rendszerének eszközeivel, gondolkodj gyakorlati példák segítségével céged működéséről, és növeld hatékonyságát legfontosabb erőforrásod: a munkatársak segítségével!

JELENTKEZEM

Már több mint 60 országban fejlesztjük a cégeket, támogatjuk a vezetőket, jobbá tesszük a cégkultúrát. Felmérünk, elemzünk és cselekszünk! 

A programon gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogy a Thomas hogyan segíti a vezetők, HR-esek mindennapi munkáját. 

Légy vendégünk egy kávéra, friss péksüteményre, és engedd meg, hogy segítsük a TE munkádat is!

Időpont és helyszín:

2018.11.23.

9:00 – 12:00

Budapest, VI. kerület, Anker Business Center

A PROGRAM INGYENES!

Kérdezz!
Ha kérdésed merült fel a Thomas megoldásaival kapcsolatban, keress bennünket bizalommal!
info@contactp.hu
+3630/5875009

JELENTKEZEM