Munkatársaink

Babos Éva 

Tanácsadó, Tréner, Coach
a Contact Points Kft ügyvezető igazgatója,HR szakértő

A Contact Points Kft. magyarországi disztribútora a Thomas Internationalnak, melynek ügyvezető igazgatója Babos Éva, aki a Thomas Magatartás Profil Elemzőrendszer hivatalos trénere.
Éva több mint 20 éve dolgozik sikeresen HR területen. Több, mint 18 éves tréneri tapasztalattal, illetve a teljes HR területet felölelő humánpolitikai gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.
A Thomas rendszert 16 éve használja, eleinte, mint Emberi Erőforrás Igazgató (IKEA, Synergon) később, mint tanácsadó, így felhasználói tapasztalata értékes és jelentős.

  

 Szentesi Dóra

Marketing vezető
A Contact Points Kft. magyarországi disztribútora a Thomas Internationalnak, melynek marketing vezetője Szentesi Dóra.

Dóra korábban HR területen dolgozott, 2013 óta dolgozik a Thomas rendszerrel, eleinte, mint junior tanácsadó és ügyfélkapcsolatokért felelős munkatárs. 2015-ben a cég angliai székhelyű anyavállalatánál eltöltött fél év alatt pályafutása a marketing irányába indult, a magyar piacon már kifejezett fókuszt kapott mindennapi munkája során. Célja, hogy a magyar vállalatok vezetőihez eljuttassa azt a nyugatról hozott gondolkodásmódot és azokat a fejlesztésre szolgáló eszközöket, amelyek a mind a cég hatékonyságának, mind a vezetésnek, mind a munkavállalónak javára válhat.