Cégismertető

A Contact Points Kft 2005 óta működik önálló vállalkozásként a szervezet és vezetésfejlesztés területén. Humánpolitikai tanácsadás, kompetencia alapú szervezet, vezetés- és emberierőforrás fejlesztés áll cégünk fókuszában. Tesszük mindezt, a kompetencia alapú magatartás profil elemző rendszerek világvezető cége, a Thomas International támogatásával, és a Thomas DISC vezetést és humán erőforrás gazdálkodást támogató rendszer segítségével.

Filozófiánk szerint az egyik legfontosabb érték a hatékonyság, a hatékony fejlesztés. Ügyfeleinknek a mindennapokban jól használható, gyakorlati tudást adunk, így a fejlesztés, képzés haszna rögtön meg is látszik.

Fontos számunkra, hogy csak olyan megbízásokat teljesítsünk, olyan helyzetekre javasoljunk ügyfeleinknek megoldásokat, adjunk „tanácsokat”, amit vállalatoknál, multinacionális cégeknél eltöltött, több mint 20 éves munkaviszony során már saját magunk is megéltünk, megtapasztaltunk.

Hisszük, hogy az emberek fejlesztésére szánt idő, energia, pénz a legmagasabb megtérülésű befektetés, a cég és az egyén számára is. A fejlődéshez és változáshoz türelem és kitartás kell, és néha bizony nem fájdalommentes mindez. Ügyfeleink sikere, hatékonysága és a személyes fejlődések is, mind azt igazolják számunkra és megbízóink számára, hogy megéri ez a befektetés!

babosevafotoBabos Éva

Cégvezető, Tréner, Tanácsadó, Coach, Szervezetfejlesztő
Több mint 17 éves HR tapasztalattal rendelkezik
Közel 11 évet töltött el HR vezetőként két ismert cégnél (IKEA, Synergon)
2005 óta saját vállalkozását vezeti, melynek főbb területei:

  • HR tanácsadás
  • Szervezet és vezetésfejlesztés
  • 15 éve a Thomas DISC rendszernek tanácsadó trénere, oktatója